Så, så Hillary. Tap og vinn med samme (psycko) sinn.

Jaja, Donald ble president. He he. Jeg vet om en Donald som ville fylt presidentembetet akkurat like godt som denne presbyterianske, uhøflige, kvinnenedsettende, fremmedfiendtlige og superekle mannssjåvinistiske drittsekken Trump, og han heter Duck til etternavn.Dessverre bor han i Andeby, og tjener pengene sine ærlig på margarinfabrikken. President-Donald derimot, han har vært opptatt med å tilfredsstille sine mektige...eeh, venner av en opprinnelse som ikke kan nevnes uten at man i ettertid får tittelen "hater". Man eier ikke store deler av blant annet nedre Manhatten uten tillatelse fra de man har forsynt med ulovlige midler i 40+ år. Er man flink gutt, og fyller lommene til disse svina med masse blodpenger kan man en dag få tildelt denne. Og man kan OGSÅ faktisk bli president i USA.

På andre siden av bordet sitter den mest psykopate, morderiske kjerringa som har gått på 2 bein på kloden noengang. Om folk bare GADD å lese seg opp på hva denne ugla har gjort gjennom årene i senatet, i sine høyt aktede lederroller i det mest korrupte landet som finnes. Faen ikke rart Bill fikk lyst på en sigar, ikke det at han er noe særlig bedre i hodet enn trollet han er gift med. Men, men. 

De fleste mennesker med atomene stablet sånn tålig riktig fra fødselen av vil finne, død, drap, mord og tilsvarende motbydelig. Det er helt naturlig. Vi er skrudd i sammen slik at tanken om å drepe, eller få drept en annen person, uavhengig av hva denne har gjort er motbydelig. Kjenner du etter akkurat nå tipper jeg du finner ubehag i kroppen din ved bare å TENKE på å drepe et annet menneske. Stemmer det? Bra, da er du i hvert fall i nærheten av å være "normal".
Hva med Hillary da? Hva syntes hun om å drepe? Joda, hun syntes det er greit hun, mer enn greit faktisk. Hun syntes det er verdt en god latter på nasjonal TV. Snakk om sprø dame, Trump er bare bringebær i forhold til denne skreppa. Og han er ikke god han heller...

 
Her hjemme på 2,4-berget sitter vi da. Og skriker og hoier om hvem som burde være president i USA, uten å gidde en gang å sette seg inn i hva slags svin disse menneskene egentlig er. Hadde ikke vi hatt mer utbytte av å sette oss inn i ting før vi synser og mener a? Eller er dere så indoktrinerte at dere ikke en gang kan tenke og finne ut av ting selv. Nå må dere faen meg skjerpe dere!!
 
Donald Duck for president.


#Donald #Trump #Hillary #Clinton #Duck #president #blodpenger #USA #kjerring #død #drap #mord #sigar #drepe #svin #indoktrinerte #faen

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heltutenverdi

heltutenverdi

45, Askim

Lukk opp øynene og se hvor lyst og fint det blir! Zombier...

Kategorier

Arkiv

hits